Početna - Sve vesti - Na Google Plus uskoro stižu i igre

Na Google Plus uskoro stižu i igre

Google Plus još je korak bliže Facebook-u, što dokazuje i novo obaveštenje iz kompanije kako se uvode igre na Google Plus.

Iako su se svi više manje nadali kako Google neće uvesti igre da ne postane novi Facebook, te nade pale su u vodu jer Google uvodi igre na svoj servis.

Ali za razliku od Facebook-a, oni koji ne žele da imaju posla sa igrama neće ih ni imati, odnosno neće dobijati obaveštenja oko igara ili pozive da se priključe istima. “Igre na Google+ su tamo ukoliko ih želite, a ukloniće se ukoliko ih ne želite.” – izjavili su iz kompanije.

Novo dugme sa igrama pojaviće se na mestu gde su krugovi, profil, home i ostali odmah na vrhu. “Želimo da uvedemo novi nivo i bogatije deljenje u realnom životu na webu. ” - nadodaju iz kompanije.

Neke od igra koje su već lansirane za Google Plus su: Angry Birds, Bejeweled Blitz, Bubble Island, City of Wonder, Collapse! Blast, Crime City, Diamond Dash, Dragon Age Legends, Dragons of Atlantis, Edge World, Flood-It!, Monster World, Sudoku, Wild Ones, Zombie Lane, Zynga Poker.

Google ističe kako će igre polako biti dostupne korisnicima i kako stižu uskoro.